SZCHPH
SZCHPH
Ukončenie výstavy MDKS+SEMK

Autor: Štefan Nochta

Ukončenie výstavy MD...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

JB
Ján Bučo
17.11.2010, 20:43
Milý pán Nochta, Veľmi pekne ďakujem za milé slová chvály. To vždy poteší, aj keď mi dnes jeden nemenovaný pán z Liptova radšej vynadal a potom ma oblapil okolo krku a povedal: "Radšej ti vynadám, aby si nespyšnel." (potom sme sa obaja z chuti zasmiali a podebatili sme). Pri stole som hovoril, že na výstavu som pripravoval veci sám, ale bolo by z mojej strany veľmi sebecké keby som opomenul chlapov ako pán Žiačik, Letko, Škorčík, Mikulík, Komačka, Púček, moji rodičia a iní, ktorí sa podieľali na príprave a realizácii výstavy. Dokonca mi chovatelia z Dlhého Poľa po ukončení výstavy (a to sme teda nemohli ešte vedieť keď sme spolu sedeli) ponúkli zbalenie miestnosti a odvoz klietok do Brodna úplne sami. Čo sa týka nevhodného ozvučenia, toto je výsostne moje maslo a sľubujem, že ak niekedy o rok budeme organizovať výstavu, určite si na to dám pozor. Inak, bol som veľmi milo prekvapený z toho koľko ľudí sa objavilo na výstave v Dlhom Poli. Návštevnosť oproti minulému roku bola takmer o 50 osôb vyššia ako vlani. Každopádne musím poďakovať všetkým chovateľom, ktorí vystavovali svoje holuby za to, že sa prišli odprezentovať. Takisto chcem poďakovať všetkým návštevníkom za to, že nás prišli podporiť a v mnohých debatách sa objavilo, že by mohli o rok stáť na štarte bok po boku s nami. No a v neposlednom rade chcem poďakovať všetkým, ktorí čo i len trošičku prispeli k tomu aby dnešný deň strávený v Dlhom Poli bol pre nás príjemný. Letu Zdar! Ján Bučo
ŠN
Štefan Nochta
17.11.2010, 19:47
Touto cestou by som chcel poďakovať predsedovi MDKS p. Bučovi za uskutočnenie 2.ročníka spoločnej výstavy, ktorá bola - ako ináč v dostatočne veľkých priestoroch kultúrneho domu v Dlhom Poli, výstava bola na úrovni, pohľad n a holuby bol dobrý, nakoľko boli umiestnené v dobrých klimatických podmienkach a znovu bolo na čo pozerať........ Jedno, čo mi vadilo, bola neozvučená miestnosť. Bufet čistotný, toalety taktiež, na chodbe predaj potrieb a chovateľských produktov, parkovanie riadené osobou, dostatok miesta pre posedenie a debaty........ To čo mi vyrazilo dych, bola skutočnosť, že prípravu, postavenie stolov, montáž klietok, číslovanie, proste všetko.... robil p. Bučo sám!!!!! do polnoci. Napriek tomu, že v Dlhom poli je niekoľko holubárov, ktorí sa aktívne zapájajú do týchto pretekov a nenašiel sa ani jeden, čo by p. Bučovi pomohol?????????????????? Toto je teda silné aj pre môj žalúdok.........
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.