SZCHPH
SZCHPH
Výstava OZ Revúca v Badíne

Autor: Pavel Ostrolucký

Výstava OZ Revúca v...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

PO
Pavel Ostrolucký
21.12.2010, 12:17
Danko ja fotky nemám, možno mladší, lebo ja som sa venoval prebereniu a prerátavaniu holubov, lebo čo máme vyrátané výsledky nestoja za nič, je tam hrozne veľa chýb a niektoré kategórie chýbajú, výsledky sú spracované len z roku 2010 a rok 2009 sa musel klasicky a pracne dorátávať. Ľudvík ja s Tebou úple súhlasím, len na to by musela byť niečia vyššia vôla, skutočne dobré priestory, aspoň 300 ks klietok , čo by bola obdoba SEVERU, alebo VSRDT, čo bývajú pekné akcie.
DK
Daniel Krajcik
20.12.2010, 16:39
Fotecky sa nenajdu ?
ĽJ
Ľudovít Jančok
20.12.2010, 15:39
Ahoj Pali. Možno by stálo za úvahu, pokiaľ by to priestory dovolili, zlúčiť viac OZ do hromady, a nebol by problém z dátumom. Bolo by to zaujímavé, a lákavejšie pre všetkých, možno. Ahoj, Ludvik.
ZA
Zdeňek Adamík
20.12.2010, 12:16
I my Tobě.
PO
Pavel Ostrolucký
20.12.2010, 10:27
V Badíne bolo všetko - aj alko aj nealko aj trochu zlé zimné počasie, no hlavná vec bolá tá, že výstava prebehla vo veľmi dobrej atmosfére a pekné holuby boli toho súčasťou. Myslím si, že keby bolo takýchto akcií na Slovensku viacej a nie v jednom dvoch termínoch bolo by sa nás zišlo ešte viacej - no latku na peknú výstavu sme nasadili dosť vysoko. Dúfam, že sa o rok stretneme zasa všetci a preto Vám prajem veľa zdravia a úspechov.
ZA
Zdeňek Adamík
15.12.2010, 17:15
Alko už není. To vypotřeboval Palo na počasí předpovídající kolena...A trnek se také moc neurodilo.
RM
Robert Molnár
15.12.2010, 17:03
a alko nebude?
PO
Pavel Ostrolucký
15.12.2010, 08:59
Dňa 18.12.2010 sa od 10,00 hod. koná v miestnej škole v obci Badín pri Banskej Bystrici - výstava PH OZ - Revúca. Pri tejto príležitosti budú vystavené PH všetkých kategórií a bude urobený výber na CV Nitra. Nezúčastnené - nevystavené holuby sa nebudú môcť zúčastniť CV. Pozývame všetkých priateľov a chovateľov - pri tejto príležitosti budú ponúkané na predaj výrobky PAYK od . p. Magušína a samozrejme nebude chýbať pestré občerstvenie - včetne nealko a dobrý guľáš. Výcvikár ZO - Banská Bystrica : Ostrolucký Pavel
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.