Výstavné karty pre CV
Autor: Milan Blahovský
« Predchádzajúca
Showing 1 to 20 of 56 results
1
VP
Vlastimír Pomajdík
03.01.2011, 17:46
Neda mi vazeni priatelia aby som do tejto diskusie nevstupil. Vymlatili ste prazdnu slamu, dotkli ste sa aj svojich citov a to nikdy nevedie k spravnemu zaveru. Clen prezidia a zodpovedny funkcionar nasho zvazu vsetkych poziadal o korektnu pracu, aby celostatna vystava dopadla dobre. A to je uloha vsetkych zainteresovanych, nie len toho co chce respektovat regulernost. Velmi mi je luto, ze i touto cestou sa olizujete a zaroven na seba aj plujete. To neprospieva k pochopeniu veci. Ja viem co je to disciplina a poriadok, lebo som sa to naucil u vysadkoveho vojska. Dakujem vam.
VLASTIMIR POMAJDIK
PO
Pavel Ostrolucký
03.01.2011, 08:25
Milan za tú OZ Revúcu sa Ti ospravedlňujem, ja som to nepísal a neviem prečo Ti to tak poslal - mal na to napísanie v správnom formáte dosť času !
Ako tak teraz čítam tak tých problémov je naozaj veľa čo musíš riešiť, preto
Ti prajem pevné nervy - veľa zdravia, šťastia v Novom roku 2011, vydarenú
CV a dobrú sezónu - ja viem že Ti to všetko pekne zvládneš, držím Ti palce.
ZA
Zdeňek Adamík
02.01.2011, 18:42
Protože je to můj velmi dobrý kamarád a má smysl pro humor.
LJ
Lubomír Jasovský
02.01.2011, 17:29
Pán Adamík rád čítam Vaše rady,ale prečo si uťahujete z človeka ktorého nam môžete len závidieť.
ZA
Zdeňek Adamík
02.01.2011, 17:10
Co tady brečíš? Když pokračuješ každý rok na špatné práci, dobře Ti tak...
MB
Milan Blahovský
02.01.2011, 14:03
Zrejme už som otravný, ale dospel som k vrcholu , otvorím poštu OZ Revúca a súbor zoznam holubov pre CV , z ktorého sa preklápajú údaje do katalógu je zaslaný vo formáte jpg, teda ako fotografia. Ak toto má niečo spoločné s logikou tak to ma podržte.
Už som pochopil Palo O. prečo si tak zastával svoj názor ( je to predsa tvoje OZ). Predsa Blahovský si to pracne vytlačí na papier a poprepisuje ako mu to bude výhodné.
Tak za to vám z celého srdca ďakujem. Nabudúce by to bolo vhodné zasielať v nejakom zašifrovanom formáte nech má zoraďovateľ trocha viac práce, však sa aj tak iba nudí a vypisuje tu hovadiny po webe nie ?????
MB
Milan Blahovský
02.01.2011, 10:10
Kedže sa niektorí odosielajúci na Silvestra večer necítia vinní neskorým zasielaním a reklamujú, že už karty poslali a prečo sú ich mená uvádzané.... tak uvádzam, že všetky OZ zaslali zoznamy holubov resp.karty.
ZA
Zdeňek Adamík
01.01.2011, 20:46
no a když k tomu do Katalogu přidáš ještě křížovku se zajímavou tajenkou, tak to bude perfektně v kontextu a možná i užitečné...
MH
Marek Hnilicka
01.01.2011, 16:08
Milane, ber to tak, že nebude katalog na CV tak jednotvárný. Ještě tam chybí napsat některé jména kurzívou.....
MB
Milan Blahovský
01.01.2011, 15:50
SK-08-0104-104 H Alojz Barbírik 3 072,448 960,090
SK-07-02001-820 H Jozef Géhry 3 032,521 912,600
05 - SK-0202-338 H Duchoslav J+I 962,46
SK 07-0405-698 H Hanuliak + Michálek 3140,873 961,633
07-S-0501-461 A Čulák Jozef 3117,957 968,2
SK-07-0603-476 H BACHAR PAVOL 2435,717 949,5
Nejako takto ste si to niektorí predstavovali ?????? Zoznamy neúplne, chýbajúce km u holubov s koef. resp. štandarde, holub označený ako ESO bez uvedenia koef.
Niekde najprv meno, potom priezvisko chovateľa, jeden veľkými písmenami mená iný nie.
Skutočne klobúk dole.
OS
Oldrich Savara
31.12.2010, 16:24
Mám za to, že si mnohí ani neuvedomujete ako lahko môžeme prísť o centrálneho spracovateľa našej elektronickej agendy. Čo Vám stále vadí ?
Mne nevadí, že mňa Milan občas tiež spéruje ak niečo neviem alebo pri PC
pokazím, to je jednoducho daň z nevedomosti. A preto sa obávam aby nám
tú starosť, ktorú pri spracovávaní rôznej dokumentácie má, raz nehodil na
naše hlavy. A to všetko v čase kedy sa nám darí dostávať sa z plienok. A tak
Vás prosím robte všetko tak ako to spracovateľ vyžaduje, bude to na osoh nás ostatných, povzneste sa nad vecami ktoré sú aj tak hľadaním problémov kde nie sú. Kde sú problémy na tie musí každý spracovateľ poukázať a ak chceme v nejakej súťaži byť, nuž musíme propozície dodržať.
Ps. prajem všetkým holubárom do "Nového Roku " veľa zdravia, šťastia a božieho požehnania.
MB
Milan Blahovský
31.12.2010, 12:34
Ospravedlňujem sa OZ Prešov, karty boli poslané už 22.12. avšak sa zapotrošili v návale vianočných pozdravov.
Dnes došli karty OZ Michalovce, Šurany,Žilina. Tvrdošín sa ozval, že si na to spomenuli včera...Zvyšok asi svoju účasť definitívne odrieká. Hlavne, že časť Komárna si chce vytvoriť nové OZ Dunajskú Stredu. To má pribudnúť ďalší subjekt, ktorý nezvládne základné povinnosti voči Zväzu. Odo mňa sa podpory nedočkajú.
MB
Milan Blahovský
31.12.2010, 09:50
Táto čiara sa mala urobiť pred dvomi rokmi, keď som otvoril diskusiu o Očiste SZ. Dobre, že ma vtedy neukrižovali niektorí za to čo si dovoľujem proti "snaživým" funkcionárom, pre ktorých sú termíny a plnenie uznesení iba výplodom nejakého hyperaktívného východniara.
Funkcionári si prehadzujú zodpovednosť ako horúci zemiak a tešia sa ako to naťahujú a členovia OZ rovnako, veď sa kritika zvaľuje na tých čo sa dali zvoliť do funkcií a stavím sa s vami, že niektorí ani nevedia, že takýto termín vôbec je uvedený.
Dokedy si ešte budeme klásť otázku či to všetko má nejaký význam ?
ZA
Zdeňek Adamík
31.12.2010, 09:37
Slovo chlapa.
VS
Vladimír Sudor
31.12.2010, 09:33
Milan,čo ti mám na to povedať.Vypísanie a zaslanie výstavných kariet si zobral za svoje Komačka Michal.Ešte včera mi tvrdil,že je všetko v poriadku poslané. Večer o 20:00 mi volal novozvolený tajomník OZ Ing.Kučera Vladimír a oznámil mi,že v propozíciách nie je uvedené,že Majster OZ vystavuje dvoch holubov,a že ukracujem tým holubov,ktorý si to zaslúžia v športových kategóriách.Tak som sa rozhodol,že za takýchto okolností nebudem vystavovať nič.
Propozície su dané termíny tiež,vieš čo máš robiť.Moju podporu máš.
[%sig%]
MB
Milan Blahovský
31.12.2010, 00:43
Je tesne po polnoci, nedošli karty
OZ Prešov,Michalovce,Senica,Komárno,Tvrdošín,Šurany a Žilina....ale kedže nejde o 1,50 SK tak vás to netrápi čo ?
MB
Milan Blahovský
30.12.2010, 23:30
Žilina zrejme žije v domnení, že má všetko v poriadku, ale je to omyl.
Majster OZ karty poslané z regionálnej výstavy a pre zvyšok OZ nejaké wordovské odkazy len nie zoznam holubov a karty podľa vzoru. Však to je na porážku, čo to za umelci sedia za PC ?????????,,
Majster OZ karty poslané z regionálnej výstavy a pre zvyšok OZ nejaké wordovské odkazy len nie zoznam holubov a karty podľa vzoru. Však to je na porážku, čo to za umelci sedia za PC ?????????,,
MB
Milan Blahovský
30.12.2010, 20:25
Ivan, blokovanie buniek má svoju logiku tiež, bol by si prekvapený koľko funkcionárov mi volalo, že im to nefunguje a napokon sa zistilo, že dávali do buniek hodnoty, ktoré nesplňajú podmienky pre danú kategoriu. Ešte sa to do roka vylepší a pre každú kategóriu tam nagenerujem 3 listy, teda spolu napr.54 listov, len aby mi zase nepísali niektorí, že ich je tam zbytočne 54 keď oni dávajú iba 18 holubov ....
Vytvorím list , ktorý urobí automaticky sumár holubov za dané OZ.
Ale vlastne rozmýšľam či má zmysel tu pre niekoho robiť, keď doteraz došli karty D.Poľa, Nitry,Bardejova,Bratislavy, Sabinova, Čadce a Pezinku. Volal mi p.Fiala(Šurany), že ich odosiela a niekde to hapruje, snáď to do zajtra spojazdní. U zvyšných OZ mám pocit, že sa CV výstavy nezúčastnia resp. nepotrebujú byť v katalógu.Ich prianie je mi rozkazom. Pekný zvyšok dňa resp.večera a niektorým už aj roka.
Vytvorím list , ktorý urobí automaticky sumár holubov za dané OZ.
Ale vlastne rozmýšľam či má zmysel tu pre niekoho robiť, keď doteraz došli karty D.Poľa, Nitry,Bardejova,Bratislavy, Sabinova, Čadce a Pezinku. Volal mi p.Fiala(Šurany), že ich odosiela a niekde to hapruje, snáď to do zajtra spojazdní. U zvyšných OZ mám pocit, že sa CV výstavy nezúčastnia resp. nepotrebujú byť v katalógu.Ich prianie je mi rozkazom. Pekný zvyšok dňa resp.večera a niektorým už aj roka.
IN
Ivan Nemec
30.12.2010, 19:50
Co sa tyka diskusie o tom ako pisat kruzky, treba sa prisposobit potrebam spracovatela katalogu. Mne skor vadi blokovanie suboru. Takto nebolo mozne poslat vsetkych 18 holubov v jednom subore (my sme museli posielat 4 subory). Tym, ze sa nedaju pridavat karty, pre holuby mimo kolekcie OZ sme museli vytvorit vlastny Excel subor. Dost sa to skomplikovalo a je to menej prehladne.
MB
Milan Blahovský
30.12.2010, 16:45
Čím to je, že nedokážu poslať funkcionári súbor mailom ? Aké náročne je pochopiť, že pokiaľ je na web stránke SZ predpísaný formulár pre zoznamy holubov, z ktorých sa skladá následne katalóg s využitím excelu pre tiredenie poradia holubov podľa kritérií a teda nie je možné posielať tieto zostavy v tvare dokumentu, tak to už skutočne neviem pochopiť.
Píše sa rok 2010 ( ešte 29 hodín) a niektorí nepochopili rozdiel medzi Excelom a Wordom, ktoré sú v činnosti viac ako 15 rokov .....dokedy ešte ???????
« Predchádzajúca
Showing 1 to 20 of 56 results
1