Aukcie na PHAUKCIA

Daniel Krajčík (19.12.2015, 01:34)
Dávam do pozornosti aukciu holubov Igora Šilla.
Viac info na linku: http://phaukcia.webnode.sk/aukcia-i-sillo/
Daniel Krajčík (28.12.2015, 04:21)


V utorok, 29.12.2015, bude ukončená aukcia holubov Igora Šilla.

V ponuke sú impozantné zvieratá, pozornosť upriamim najmä na priamych súrodencov olympionika kategórie „G“, ktorý bol vychovaný z orig. Koopmana (syn Ermerveen´s Hope) a holubice od Rainera Puttmana (vkrevnený „Kleine Dirk“). Holuby Koopman sú srdcovou záležitosťou Igora Šilla, jeho chov je posledné roky postavený na týchto holuboch.
V ponuke je niekoľko holubov línie Heremans. Ich rodičia sú priamo od Lea Heremansa či z iných overených filiálnych holubníkov Nemecka (Schlief-Stiens, Dr. Becker, Bernd Kroeger), Holandska (Ipe Hempstra, Eijerkamp) a Belgicka (Marina van de Velde).
V ponuke sú napríklad i potomkovia brata TOP holuba Belgicka - „Samsona“ . Tento holub vyhral národný pretek Argenton proti 33.000 a v sezóne 2015 po niekoľkých rokoch potomok brat Samsona vyhral belgický národný pretek Guerett.
Ďalej tu môžete nájsť niekoľko starších chovných holubov, ktorým sa neušlo miesto v chovnom tíme 2016, 2 holuby od José Ledesmu (majiteľa testovacej stanice ARONA DERBY), ktorých predkovia v oviacerých generáciách pretekali cez more, janssenské holuby pôvodom od Theo Rutten (filiálka rodiny Janssen) a holuby Schaerleckens (línia „Home Alone“, „Ace Four“, brata „Invicible“ a „466“)
Raritou sú holuby od úspešného belgického chovateľa Kenny Hollandersa. V ponuke sú 2 priami synovia jeho základného chovného holuba „Vitstaarta“!

Igor Šillo patrí k elitným hráčom OZ CHPH Bratislava, na medzinárodnej scéne si najviac cení úspech svojho olympionika v kategórii G.
Jeho holuby úspešne lietajú u mnohých slovenských i českých chovateľov . Neuveriteľný výsledok dosiahli orig. z jeho holubníka na pretekoch maďarského maratón klubu u maďarského chovateľa G. Takácsa. Bohužiaľ, takmer nikto na Slovensku nevie o víťazstve holuba Igora Šilla vo finálovom preteku v jednej poľskej testovacej stanici. A treba ešte pripomenúť, že aj majster Poľska ročných holubov 2013 tiež nielen chová ale aj dosahuje špičkové výsledky i na základe posíl z Kostolnej pri Dunaji.
Na holubníkoch I. Šilla sedí niekoľko unikátov, na slovenské pomery sa jedná o jedinečnú zbierku mimoriadne kvalitného genofondu.
Možno si tu niektorí nájdete aj oneskorený vianočný darček ...

Viac info: http://phaukcia.webnode.sk/



Daniel Krajčík (29.12.2015, 21:05)
Dávam do pozornosti trojkráľovú aukciu rakúskeho majstra Michaela Rudorfera, ktorý ponúka 37 holubov zo svojich najlepších chovných párov a vdovcov vychovaných po sezóne.
Aukcia bude ukončená 6.1.2016 o 19:00 a 20:00.



Viac info na linku: http://phaukcia.webnode.sk/aukcia-m-rudorfer/

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené