Diskusné fórum SZ CHPH

Peter Baňacký (24.03.2016, 09:19)
Zo dňa 23.3.2016 bola zrušena tema + prispevok autora Michala Kopasa, zo strany spravcu DF nebol uvedeny žiadny dvôvod zrušenia. (cca. 1300 zobrazeni) Ďakujem.
Daniel Krajčík (24.03.2016, 10:09)
Kazdy kto sa do DF prihlasil, suhlasil s tym, ze bude dodrziavat pravidla DF, ktore si predpokaldam kazdy precital ...
Bez toho aby odklikol, ze suhlasi, by nebolo mozne napisat prvy prispevok konkretneho autora.

"Pravidlá pre prispievanie do fóra:

Cítiť sa slobodne v tom, čo prispievaš, nech majú tvoje príspevky úmysel pomôcť, inšpirovať, informovať a odovzdať nadobudnuté skúsenosti, stretnúť sa s priateľmi a prispievať k dobrej pohode medzi všetkými diskutujúcimi.
Aby sa vo fóre všetci cítili slobodne ako ty, vyhýbaj sa tomu, aby tvoje príspevky mali:
1. úmysel odsudzovať, ponižovať, zosmiešňovať, nadávať, podnecovať k nenávisti (napr. odsudzovať konanie, názory iných ľudí, prípadne skupiny ľudí, kompromitovať niekoho, zverejňovať citlivé osobné údaje bez vedomia dotknutého, vulgárne sa vyjadrovať a pod.)
...
5.úmysel obchádzať pravidlá stránky (napr. znovuzverejnenie príspevku, ktorý bol zablokovaný, alebo odstránený)
...
7.príspevky týkajúce sa stránky www.postoveholuby.sk na rôzne poburujúce reakcie na konania členov, rozhodnutia orgánov, ktoré nemajú opodstatnenie, ironizujúce komentáre na ostatných a rôznych užívateľov
...
8.vytváranie skupín, diskusií a miest zameraných na ohováranie, ponižovanie iných osôb.
..."

Príspevky a komentáre, ktoré toto (a samozrejme aj ďalšie ustanovenia) budú zablokované alebo stiahnuté z Internetovej stránky.
Peter Baňacký (24.03.2016, 12:31)
Suhlasim s vsmi pan Krajčik, no podľa zverejnenych pravidiel by sa našli oveľa viac tem a prispevkov ktore tam nepatria a splňaju min. Jeden z bodov tych pravidiel, no možno ste ich nedopatrenim nezaregistrovali.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené