Aukcia holubov Viliama Maťašejeho na holubar.sk

Pavol Holka (12.12.2023, 09:23)
Dobrý deň. Dávam do pozornosti aukciu holubov Viliama Maťašejeho na webovej stránke holubar.sk.
Ivan Bakyta (13.12.2023, 17:20)
Zdravím holubári.Keď vidím dražbu nášho klubového kolegu,mám pred očami jeho zanietenie a
odhodlanie na jar tohto roku.Budem lietať s mláďatami a na rok aj s ročiakmi.Obdivoval som jeho chovateľskú vášeň ,keď napriek vážnej diagnóze a dlhšej odmlke išiel opäť do boja.
Choroba však Vila ďalej nepustí,opäť musí končiť v polčase a výborný materiál rozpustiť.
Že sa jedná o špičkový chov svedčia jeho výsledky v oblasti Nitra a po minulé roky aj v TS Vác a
Žilina. Vilkove holuby každoročne testuje aj bývalý majster Západoslovenského regiónu a tohtoročný vicemajster OZ Šurany pán Ján Cesnek.Tohtoročné 4.eso ročných je holub od Vila.
Z tohtoročných posíl vyhral Vilov holub u p.Cesneka 1.oblastnú cenu zo závodu Veľké Medziríčí.
Prajem Ti Vili nech sa Ti polepší zdravotný stav a budeš môcť opäť robiť,čo máš tak rád.
Matúš Labon (14.12.2023, 17:38)
Daniel Tomáš
Mal som tu česť navštíviť Vilka osobne pred tromi týždňami. Jeden z najväčších trestov, keď človek chce a nemôže. Zdravotný stav nedovoľuje Vilkovi ďalej pokračovať v našom koníčku. Počas návštevy som pozrel mladé holuby ktoré sú aj v dražbe a aj chovné holuby.Super chov. Pri odchode mi Vilko daroval tri preletene mladé, ktoré idú u nás do chovu. Život ide ďalej Vilo. Tebe prajem hlavne pevné zdravie,aby sme sa mohli takto stretávať ešte veľa rokov.
Rudolf Čmarada (15.12.2023, 13:22)
Vážení chovatelia, chcem týmto článkom upozorniť na dražbu chov.pana Matasejeho.Bol som u tohto chov.na návšteve asi pred mesiacom a videl som tam skutočne veľmi pekné holuby, ktoré teraz ponúka v dražbe za ozaj ľudové ceny.Holuby síce nemajú pekné vymaľované rodokmene ani nepochádzajú z najlepších holubov sveta,ako sa u nás niektorí predávajúci radi prezentujú,ale som presvedčený, že tieto holuby majú svoju vysokú kvalitu, čo dokazujú aj výsledky v OZ Nitra a tiež v TS. Na záver chcem povedať, že nie som bonusový pisateľ, chcem len upozorniť na to, že aj za malé peniaze sa dajú kúpiť skutočne kvalitné holuby. Zostávam s pozdravom.
Pavol Holka (18.12.2023, 17:46)
Pridané na žiadosť Viliama Maťašejeho:

Touto cestou chcem poďakovať chovateľom ktorí ocenili môj chov a čiastočne poznajú moje úspechy. Posledné roky mi prešlo rukami veľa holubov za ktoré som zaplatil nemalé peniaze. Úspechy za krátku dobu nebola náhoda. Viem že trh je dobrých holubov presýtený ale napriek všetkému je mi ľúto,že niektorým mojim holubom za symbolickú cenu neviem nájsť domov. Rovnako je mi ľúto že týmto mladým holubom nebolo umožnené ukázať kvality aj pretekoch starých holubov. Ďakujem za porozumenie a prajem pekné sviatky, s láskou Viliam.
Pavol Holka (19.12.2023, 07:44)
Na holubar.sk spustená druhá časť aukcie Viliama Maťašejeho. Za symbolických 20 eur sú na výber kvalitné holuby.
Pavol Holka (28.12.2023, 06:44)
Dnes o 20:00 na holubar.sk končí druhá časť aukcie Viliama Maťašejeho.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené