Derby Arona Tenerife 2023/2024

Daniel Krajčík (02.01.2024, 22:39)
Zacina sa nove dobrodruzstvo v Derby Arona na ostrove Tenerife.

Tu je clanok z pera Toma Harissa, britskeho holubarskeho novinara, prelozeny len strojovo, preto niektore veci nie su uplne presne a v sulade so slovenskou stylistikou, ale myslim, ze podstata sa pochopit da:

"Ďalší rok v Arone, 2024 Derby Arona TenerifeOne LoftRace Vitajte späť na Derby Arona Tenerife One Loft Race pre ďalší rok vzrušenia v jednom z najunikátnejších One Loft Race na svete, kde som bol. Tímom Arona som bol požiadaný, aby v jeho mene podával správy o všetkých úspešných príbehoch a občas, žiaľ, aj o niektorých sklamaniach, ktoré sa odohrávajú, vďaka čomu sú preteky Derby Arona také vzrušujúce. Keď sa pripravujeme na štart, ktovie, čo nás tento rok prinesú preteky, keďže čelíme pretekárskej trase, ktorá robí tieto preteky tak odlišnými od mnohých iných pretekov One Loft Races po celom svete, pretekov, ktoré sa v nasledujúcich týždňoch budú konať drsný vulkanický terén ostrovného tréningu a otvorené more Atlantického oceánu vo forme pretekov Hotspot bez toho, aby sa matka príroda pridala k atlantickým vetrom a calimas (piesočné búrky) zo Saharskej púšte atď. To všetko dáva Derby Arona nárok ako „najunikátnejšie One Loft Race na svete“
Už je to dlhých pár mesiacov, čo posledná zásielka zo Spojeného kráľovstva opustila naše pobrežia a tento rok smerovala na Kanársky ostrov Tenerife Derby Arona Tenerife One Loft Race 2023/24 A za taký čas sa v organizácii Derby Arona za posledné mesiace veľa zmenilo, pretože tím dokončil svoj sen priniesť svetovému publiku nový holubník na novom mieste na okraji malej ospalej dedinky Valle San Lorenzo cca. 2 míle severne od starého miesta v meste Guaza. Prvá budova nového holubníka je orientovaná na juh, využíva teplé kanárske slnko od východu do západu slnka a je dlhá približne 180 stôp a pekne sedí na pozemku s rozlohou 50 000 metrov štvorcových drsnej sopečnej pôdy, ktorý rodina Ledesma kúpila asi štyri roky dozadu - ešte pred pandémiou, ktorá zastavila ich sen. Pozemok je zabezpečený 9 stopovým oplotením, ktoré je namontované na stene s veľkými oceľovými bránami, ktoré zabezpečujú pozemok. Pri našej nedávnej návšteve ostrova sme mali možnosť vidieť čas a peniaze, ktoré tím vynaložil na to, aby posunul Derby Arona One Loft Race na inú úroveň, keďže sme vo vyvýšenej polohe a výhľad spredu zahŕňa neprerušované výhľady na okolie. stará lokalita holubníka v Guaze, banánové plantáže a nad Atlantickým oceánom, kam až oko dovidí, zatiaľ čo mierne napravo sú viditeľné obľúbené dovolenkové strediská Playa de Las Américas a Los Cristianos, ktoré označujú vzdialenosť pre návštevníkov testovacej stanice je podobné novému miestu, ako tomu bolo na starom mieste, pokiaľ ide o miestne taxíky atď. Zatiaľ čo vzadu horská kulisa vytvára takú idylickú scenériu, ale predovšetkým s holubmi, ktoré majú prichádzať z východu, prílety teraz možno vidieť pri približovaní sa z oveľa väčšej vzdialenosti, čo starému holubníku chýbalo. Kým sme tam boli, mohli sme sa pozrieť na chovancov v holubníku a môžeme povedať, že všetci vyzerali dobre predtým, ako náš poverený manažér holubov Abel vypustil holuby na ich každodenný let. Keď sa všetky holuby usadili a cvičili spolu, bolo množstvo letcov v rôznych výškach - ako tím vysvetlil, že posledné dodané holuby lietali voľne len týždeň, takže zatiaľ nebolo realizované žiadne nútené lietanie a nechali holuby lietať podľa vlastnej slobodnej vôle. V najbližších dňoch však bude denné lietanie zintenzívnené, aby sa posilnilo sebavedomie a kondícia v rámci príprav na začiatok novej série, ktorá sa rozbehne, ak to počasie dovolí okolo 13. januára. Tím GB sa tento rok skladá zo všetkých štyroch krajín, ktoré skutočne prijali novú zostavu s tímom 570 holubov odoslaných v dvoch zásielkach v júli a auguste a zatiaľ čo čakáme na zoznam holubníkov, teraz boli pridelené krúžky, dúfali, že straty počas vyrovnanie bude minimálne.
Tréning začne 13. januára, ktorý bude pozostávať z minimálne štyroch predvýberových tréningových letov, tieto ranné lety do 20 km zaistia účastníkom, že holuby sú prítomné a usadené v holubníku pred akoukoľvek aktivačnou platbou 220 € za holuba na vyžiadanie, po týchto letoch budú mať účastníci od 20. do 25. januára inštruovať a zaplatiť jednorazovú platbu do Derby Arona za to, že ich holuby idú dopredu, pretože tím nepožaduje žiadnu platbu pri vstupe až po usadení vtákov to preto šetrí účastníkov v tejto fáze, pretože neplatia za stratené holuby, po týchto dátumoch budú všetky neaktivované holuby zodpovedné za aktiváciu treťou stranou, keď ide o cudzincov. Môže predložiť platbu a nárokovať si akékoľvek nezaplatené/aktivované záznamy. Po dokončení aktivácií je pre vtáky nepretržité sledovanie plánu pretekov, čo ukazuje, že vtáky budú prísne trénované, ak to počasie dovolí, trikrát týždenne na rôznych miestach smerom na sever cez ostrov k najvzdialenejšiemu dostupnému bodu, ktorý je vzdialený cca. 70 km zo severu do holubníka na juhu ostrova.

Potom vtáky zamieria na východ na susedný ostrov Gran Canaria na prvý z niekoľkých letov z ostrova na ostrov cez Atlantik. Prvé tri preteky Hotspot sú to, čo je opísané ako Survival Race (Hotspot 1) zo západného pobrežia, jedny z najviac testujúcich pretekov v programe, pretože je to prvýkrát, čo sú vtáky, ktoré sú v tom čase dobre trénované, požiadaní, aby opustili zem pod nimi a vydali sa ponad otvorené vody Atlantického oceánu späť do svojej domovskej krajiny Tenerife, je to skúška odvahy a schopností a veľká požiadavka na vtáky pri tejto príležitosti niekedy vtáky zodvihnú hlavy a zažijú dobrodružstvo nerušene von, zatiaľ čo ostatní budú objímať pobrežie niekoľko hodín, kým sa nerozhodnú ísť domov a dokončiť svoju cestu.

Niekoľko pretekov z Gran Canaria bude nasledovať po pretekoch o prežitie, pretože čím viackrát prijmú to, čo majú pred sebou, tým to bude jednoduchšie, ako sa ukázalo v minulých rokoch, keď dosiahli počiatočný prechod, majú tendenciu to v budúcnosti ľahko vyriešiť. otvorené vody Atlantiku však často vyvolávajú svoje ťažkosti s bočným vetrom atď., čo si vyžaduje, aby vtáky tvrdo pracovali, aby udržali líniu letu a dostali sa na pristátie a domov.

Hotspot Races 2 a Semifinále budú tiež z Gran Canaria z východného pobrežia a ako taká sa vzdialenosť zvýši na 125, čo potom zahŕňa letovú dráhu nad pevninou pod ňou pred prekročením úseku vody.

Po tomto všetkom, čo je teraz koncom marca, ich čaká posledné a najviac testovacie trasy pre Final Race, zážitok z dvojitého ostrova a dvojitej vody z Fuerteventury, keď budú vtáky vypustené, preletia z východu na západ nad ostrov Fuerteventura a potom vyrazia von. k moru smerom na Gran Canariu, prechádzajú cez takú, potom čelia druhej vlne vody pred príchodom na Tenerife na posledný úsek cesty dolu do podkrovia, kde bude nepochybne veľa milovníkov, aby boli svedkami príletov a korunovali tohtoročného šampióna Arona .

Takže keď sa pripravujeme na začiatok tohtoročnej série, tu je niekoľko dôležitých dátumov pre váš denník:

Štart 13. januára na Derby Arona 2023/24
Aktivácia vlastníkov od 20. do 25. januára
Aktivácie tretích strán od 26. do 29. januára
23. marca (so) Finálové preteky

Tom Harris"
Daniel Krajčík (02.01.2024, 22:40)
nova lokalita:

Daniel Krajčík (02.01.2024, 22:51)
zoznam nacipovanych holubov: https://www.derbyatlantic.com/resultadosderby2023/raceMI20241201.htm

V minulych rokoch (stara lokalita holubnika) bola TS kritizovana, ze holuby nemali dostatocne moznosti "rozhladu", kedze holubnik bol v tvare pismena "U". Holuby boli usadzane pod sietou a aj starsie mladata sa v pohode priucili ... skor by som povedal, ze sme to ani nechapali ako sa krasne usadili.
Mnoho chovatelov zvyklo na Tenerife posielat aj holuby, ktore mali doma absolvovane nacviky a dokonca aj preteky v OZ ... vysoke percento z nich sa usadilo bezproblemovo. Neskor vsak boli straty aj z kratsich treningov ...

V novych priestoroch holubnika je krasny vyhlad na okolie priamo z holubnika a zrejme preto majitel sietove voliery zrejme nepouzil a vidim, ze sa viacero holubov stratilo pri usadzovani. V Tenerife sa ziadne poplatky zatial neplatili, takze o aktivacne peniaze sme neprisli, ale je skoda, ze holuby si nebudu moct zmerat sily na pretekoch ... a dufajme, ze budu mensie straty na treningoch z ostrova.
Daniel Krajčík (15.01.2024, 15:38)
Tak uz to vypuklo ... vcera trening c. 1

Vysledky: https://www.derbyatlantic.com/resultadosderby2024/raceMI202411301.htm

video1:


video 2:
Daniel Krajčík (21.01.2024, 21:56)
Mame za sebou 4 treningy - vid. https://www.derbyatlantic.com/resultadosderby2024/allresults.htm

Teraz musia majitelia holuby aktivovat, resp. sa rozhodnut ktore aktivovat.
Termin: do25.1.2024
... potom medzi 26. a 29.1. si budu moct volne holuby aktivovat aj nemajitelia = hocikto.
Daniel Krajčík (01.02.2024, 10:52)
Dnes - trening 5 - 25 km

Vysledky: https://www.derbyatlantic.com/resultadosderby2024/allresults.htm

Video - bude vysielane cez FB kanal: https://www.facebook.com/aronarace/
Daniel Krajčík (11.02.2024, 10:41)
Daniel Krajčík (11.02.2024, 10:48)
Trening c. 7 - 8.2.2024 - 40 km

Vysledky: https://www.derbyatlantic.com/resultadosderby2024/raceMI20242801.htm

Nezvyknem sem davat vysledky treningov ... dnes urobim vynimku - 1. miesto SK holub a pekne je pocut SK hymnu pri otvoreni vysledkov. Blahozelam Teamu Bodnar Pigeons!
Tento trening mal velmi tazky priebeh, prve holuby prileteli po 70 minutach ... prvych 20 holubov sa do vysledkov dostavalo 6 minut ... 165 holubov este po 3 dnoch chyba ...

Tenerife_trening7

Video z doletu:
Daniel Krajčík (11.02.2024, 10:51)
V piatok 9.02.2024 o 21:50 STV odvysielala dokument "Cestou necestou (Tenerife)"

Cestou necestou je gastronomický cestopis, v ktorom navštívime zaujímavých Slovákov dlhodobo žijúcich v zahraničí a ich očami si predstavíme nové i dobre známe lokality a s nimi spojené miestne tradície.

Tenerife je najväčší z Kanárskych ostrovov, nachádzajúci sa ako autonómna oblasť Španielska v Atlantickom oceáne. Bývanie pri mori a pracovná príležitosť sem pred tromi rokmi priviali aj Dalibora z Trenčína. Dalibor je fantastický šéfkuchár, ktorý žil 12 rokov v Latinskej Amerike. Po pokuse žiť na Slovensku dostal ponuku otvoriť si reštauráciu na tomto španielskom ostrove. Spolu s rodinou tu našiel nový domov a získal aj nemalé pracovné úspechy. Naše putovanie začneme v hlavnom meste ostrova – Santa Cruz. Miestne trhovisko nám odhalí kolorit krajiny. Navštívime mlyn, v ktorom sa melie gofio (múka z pražených zŕn), kaktusovú farmu, ochutnáme miestne víno a keďže grilovanie je Daliborova parketa, pochutnáme si aj na mäse.

Link: https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/15503#703
Daniel Krajčík (14.02.2024, 15:12)
Trening c. 8 - 14.2.2024 - 50 km, start: 12:15

Vysledky: https://www.derbyatlantic.com/resultadosderby2024/raceMI202421401.htm

dnes - 3. miesto SK holub ...

Tenerife_trening8

Video z doletu:
Daniel Krajčík (20.02.2024, 12:11)
Daniel Krajčík (22.02.2024, 10:45)
Daniel Krajčík (22.02.2024, 13:41)
Trening 10 - 20.2.2024 - videoprenos:

Daniel Krajčík (22.02.2024, 13:43)
Daniel Krajčík (26.02.2024, 09:27)
Dnes - tzv. survival race - pretek z vedľajšieho ostrova, ktorý tradične býva najťažší.
Za posledných 5 rokov sa návratnosť z tohto preteku len 2x prehupla cez 50% ... preto sa pretek volá "survival".
Holuby sú od včera večera na štarte na ostrove Gran Canaria.
Letu zdar!!!

Video z dnešného rána:



Daniel Krajčík (26.02.2024, 11:09)
Videoprenos na linku: https://www.facebook.com/aronarace
Daniel Krajčík (27.02.2024, 20:46)
Daniel Krajčík (01.03.2024, 19:41)
Videozaznam z PRETEKU 1 - survival:


Daniel Krajčík (04.03.2024, 09:40)
Dnes - tzv. endurance race - trening z ostrova Gran Canaria

Nasadené holuby: https://www.derbyatlantic.com/resultadosderby2024/raceMI202422601BASKETING.htm

Vysledky: https://www.derbyatlantic.com/resultadosderby2024/raceMI20243401.htm
Vysledky s foto: https://www.derbyatlantic.com/resultadosderby2024/raceMIh20243401.htm

Po dolete z HOTSPOT1 (survival) boli zverejnene fotografie vsetkych holubov ... tu len jeden z bojovnikov, ktory "prezil" survival:
Daniel Krajčík (04.03.2024, 09:51)
Predpokladaný start 9:30 (10:30 nasho casu).
Daniel Krajčík (04.03.2024, 11:40)
Daniel Krajčík (04.03.2024, 21:38)
ENDURANCE RACE - 4.3.2024 - cez more z ostrova Grand Canaria - 100 km

TOP-10:
Endurance-SK

TOP-SK:
endurance-SK-all

Vysledky: https://www.derbyatlantic.com/resultadosderby2024/raceMI20243401.htm

Foto 1 holuba:
MC1479

Foto 1. holuba z SK holubov:
MC6047

Video z doletu prvych holubov:


Daniel Krajčík (04.03.2024, 21:50)
Priebezne poradie v sutazi King of Sprint- po 13 pretekoch a treningoch: https://www.derbyatlantic.com/resultadosderby2024/raceAS2024.htm
Priebezne poradie v sutazi King of Atlantic - po 2 pretekoch: https://www.derbyatlantic.com/resultadosderby2024/raceAS2024atlantic.htm
Daniel Krajčík (08.03.2024, 15:11)
HOT SPOT 2 - 8.3.2024 -

TOP-20:
tenerife_pretek2

TOP-SK:
tenerife_pretek2_SK


Vysledky: https://www.derbyatlantic.com/resultadosderby2024/raceMI20243801.htm

Foto 1 holuba:


Foto 1. holuba z SK holubov:
Milan Blahovský (08.03.2024, 16:47)
Blahoželám J.Bielekovi a jeho tímu k TOP 10 v preteku.
Július Bielek (08.03.2024, 17:02)
Ďakujem veľmi pekne
Daniel Krajčík (09.03.2024, 09:14)
Dolet prvých holubov z hotspotu 2:

Daniel Krajčík (09.03.2024, 09:44)
Výňatok z propozícií:
Rodokmene od holubov i holubov, ktoré boli aktivované treťou stranou musia poskytnúť chovatelia pred finálovým pretekom, pretože ak tak neurobia, stratia právo na výhru i podiel z aukcie a bude mať za následok stiahnutie/diskvalifikáciu holubov z finálového preteku . Aj rodokmene od holubov aktivovaných treťou stranou musia chovatelia poskytnúť pred finálovým pretekom, pretože ak tak neurobia, budú všetky jeho holuby (aj aktivované) stiahnuté / diskvalifikované z finálového preteku.

Ucastnici rocnika 2023/2024 dostali e-mail s kompletnymi informaciami. Ak by sa niekto nahodou zabudol pozriet na e-mail, tak to pisem aj sem.

PRETO - je nutne, aby ste na moj e-mail poslali rodokmen, ktory ja farebne vytlacim a poslem do Tenerife.
Podla planu - kosovanie na finalovy pretek by malo byt 21.2.2024. Vtedy musia mat uz rodokmene v rukach.
Preto by som chcel 11.3.2024 spracovat zoznam zaslanych rodokmenov a fyzicky ich poslat 11.3.2024 zo Slovenska.

Preto Vas prosim, aby ste najneskor do 10.3.2024 poslali rodokmene od holubov, ktore v TS mate.
Verim, ze kazdy chovatel rodokmen posle. V pripade, ze sa niektoremu z holubov podari urobit pekny vysledok na semifinale alebo finale, nebude problem nasledne tieto udaje doplnit do rodokmena, ak bude mat o to chovatel zaujem.

Viac info, template pre tych, ktori nemaju software na rodokmene, atd. - pozrite e-mail z 5.3.2024!
Stanislav Hanzlík (09.03.2024, 16:09)
Daniel máš tam chybu ,kosovanie na finalovy pretek by malo byt 21.2.2024.tento dátum je už preč.
Daniel Krajčík (12.03.2024, 09:12)
Dakujem za upozornenie, ... ano, kosovanie je planovane na 21.3.2024.
Daniel Krajčík (12.03.2024, 11:27)
Sezona 2023/2024 nie je nic dlzna povesti Derby Arona ako najtazsej na svete (hardest in the world), ked najma prelet cez more sa stava nocnou morou pre majitelov, ktori veria, ze ich zverenci najdu odvahu a cez 100 km usek mora preletia.
Nie su tam stromy, nie su tam kopce, ... najvyssia prekazka je mozno stoziar nejakej lode, ktora sa plavi po oceane, ale dlhorocne skusenosti hovoria, ze nie kazdy holub je psychicky na toto vybaveny. Psychika zohrava ovela vacsiu rolu ako fyzicka vybava.
Ked som jazdil po pobrezi Tenerife a pri dobrom pocasi v 100 km dialke videl malu bodku (=ostrov Gran Canaria), tak byt v kozi holuba, tak mam z toho naozaj respekt. Opacne (z Gran Canarie smerom na Tenerife) je to mozno o kusok lahsie, kedze na Tenerife je sopka Teide (3700 m) - v pripade dobreho pocasia perfektne viditelny orientacny bod. Pre nas, pre ludi urcite, ... a pre holuby? Ktovie?

Sme pred semifinalovym pretekom, pri porovnani poctov holubov, ktore boli nasadene na prve treningy a dnesne semifinale sa nachadzame na urovni 32%. Ten kto ma doma 2 ks z 5 zaslanych holubov je nad tohtorocnym priemerom. Ten kto ma 3/5 je naozaj vynimocny, a kto ma 4/5 je aktualne mimoriadnou vynimkou.

Zo SK reprezentantov sa krasne sa drzia mladata teamu Kocur Family. 4/5, resp. 80% je na urovni zazraku! Plus umiestnenia v spici pretekoveho pola. Velka gratulacia!
Dalsi pekny vysledok - team Vladimir Volentier - z 2 zaslanych holubov jeden stale bojuje (z hotspotu 2 sa umiestnil na 12. mieste!).

Mame viacero chovatelov, ktori nemali tento rok stastie a ich sutazenie skoncilo na prvom ostrom preteku (survival). Aj take je Tenerife, plne nadeje, ... stastia - ked vidite v priamom prenose svojho holuba na kamere ... ale aj obrovsky smutok, ked sa z preteku nevrati.

Nuz uvidime co prinesie zajtrajsie semifinale. Drzme si palce!
Letu zdar!
Daniel Krajčík (12.03.2024, 22:14)
Z dovodu nepriazne pocasia semifinal posunuty na 14.3.2024.
Daniel Krajčík (14.03.2024, 18:48)
Semifinalovy pretek 14.3.2024

TOP 10:
tenerife_semifinal_top10

TOP-SK:
tenerife_semifinal_topSK

Daniel Krajčík (15.03.2024, 07:09)
Video - dolet holubov zo semifinale 14.3.2024
(pozor, video ma viac ako 4 hodiny, prve holuby dolietavaju cca 10:20 lok. casu).



Prvy holub:


Prvy SK holub:
Daniel Krajčík (15.03.2024, 10:18)
Dolet prvej skupiny holubov zo semifinaloveho preteku z inej perspektivy:
Daniel Krajčík (15.03.2024, 20:36)
Doterajsie pozicie v ESO kategoriach:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ESO - King of Atlantic:
TOP3 a TOP3-SK:
DAT_king_of_atlantic_po_semifinale
link: https://www.derbyatlantic.com/resultadosderby2024/raceAS2024atlantic.htm
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ESO - King of Sprint:
TOP3 a TOP3-SK:
DAT_king_of_sprint_po_semifinale
https://www.derbyatlantic.com/resultadosderby2024/raceAS2024.htm
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Daniel Krajčík (21.03.2024, 08:11)
PRISIEL DEN "D" .... IDEME NA TO!

Dnes od 9:00 lokalneho casu (10:00 SK) kosovanie finaloveho preteku na adrese:
38626 Valle de San Lorenzo, Santa Cruz de Tenerife, Spain
GPS: 28°05'03.9"N 16°40'08.0"W

Pre naladu oblubeny spanielsky hit ...

Daniel Krajčík (21.03.2024, 11:22)
Daniel Krajčík (21.03.2024, 11:33)
Info z Tenerife: po nakosovani bude k dispozicii zoznam s casovym udajom nasadenia holuba a kazdy si podla toho lahko najde svojho holuba vo videozazname.
Matúš Labon (21.03.2024, 19:37)
Držím palce všetkým SK holubom.
Daniel Krajčík (23.03.2024, 10:01)
Info zo vcera:
Po dôkladnom zvážení a zohľadnení aktuálnych poveternostných podmienok nad Kanárskymi ostrovmi v najbližších dňoch máme pocit, že sobota je pre holuby tým najlepším dňom. Predpoveď počasia na zajtra naznačuje dobré počasie na ostrove Fuerteventura na štart skoro ráno. Keď sa holuby vydávajú smerom na Gran Canariu, smerujúcu k Tenerife, očakáva sa, že naprieč ostrovmi bude fúkať mierny severozápadný vietor (protivietor).
Dôkladne sme preskúmali a zvážili všetky faktory a veríme, že sme urobili správne rozhodnutie pre dobré podmienky holubov. Dúfame, že poskytneme príjemnú a úspešnú udalosť pre všetkých, ako pre tých, ktorí sa osobne zúčastnia, tak aj pre divákov na celom svete.
Naším plánom je odštartovať holuby ráno čo najskôr.
Daniel Krajčík (23.03.2024, 10:01)
Start 7:30



Letu zdar!
Daniel Krajčík (23.03.2024, 10:43)
Ocenenia pre vitazov

417700410_911593194093819_6199899875330195289_n
Daniel Krajčík (23.03.2024, 11:54)
Blahozelam Kocur Family k 6. cene z finaloveho preteku! ... rodokmen coskoro.
Július Bielek (23.03.2024, 11:58)
Gratulácia !!!!
Matúš Labon (23.03.2024, 12:00)
Gratulujem super.
Daniel Krajčík (23.03.2024, 12:11)
6 slovakia MC9673 / SK-02210-913 Mario Team Kocur Family 1 10:36:50,20 1 03:06:50 Slovakia Club

SK-23-02210-913_father_page-0001

SK-23-02210-913_mother_page-0001
Vendelin Šadlák (23.03.2024, 12:50)
Gratulujem k 6 cene.
Milan Blahovský (23.03.2024, 13:09)
Blahoželám "spišiakom" z Hozelca, ale aj ďalším úspešným SK zástupcom v tomto náročnom testovaní cez more.
Daniel Krajčík (23.03.2024, 14:00)
****************************************************************************************************************
64 slovakia MC5121 / SK-0503-428 Pato Team Viktory, Sedl & Pave 1 10:53:22,05 1 03:23:22 Slovakia Club
SK-23-0503-428_page-0001

****************************************************************************************************************
66 slovakia MC5652 / SK-01504-32 Honey Bunny Team Bielek Family M+J+J 1 10:54:23,90 1 03:24:24 Slovakia Club
SK-23-01504-32_page-0001
****************************************************************************************************************
Daniel Krajčík (25.03.2024, 12:12)
King of Sprint - národné poradie

King_of_sprint_SLovensko
Daniel Krajčík (25.03.2024, 12:14)
King of Atlantic - TOP 3 a TOP3 - SK

King_of_atlantic
Daniel Krajčík (25.03.2024, 12:22)
*************************************************************************************************
6 slovakia MC9673 / SK-02210-913 Mario Team Kocur Family 1 10:36:50,20 1 03:06:50 Slovakia Club
MC9673
*************************************************************************************************
64 slovakia MC5121 / SK-0503-428 Pato Team Viktory, Sedl & Pave 1 10:53:22,05 1 03:23:22 Slovakia Club
MC5121
*************************************************************************************************
66 slovakia MC5652 / SK-01504-32 Honey Bunny Team Bielek Family M+J+J 1 10:54:23,90 1 03:24:24 Slovakia Club
MC5652
*************************************************************************************************
František Kocúr (25.03.2024, 12:56)
Ďakujeme za gratulácie. Letu zdar!
Dalibor Duľa (26.03.2024, 12:37)
Ferko gratulácia za OZ SPIŠ

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené