CV a ich budúcnosť???

Martin Dzurák (08.01.2024, 12:46)
Dovolím si povedať pár faktov a informácií, o výstavách, myslím, že si to môžem dovoliť, preto ,že som bol organizátor niekoľkých Oblastných, regionálnych, ale aj spoluorganizátor Celoštátnych výstav a tiež sme zabezpečovali aj poslednú Európsku, alebo ak chcete Stredoeurópsku výstavu.
Ako asi dopadne táto CV sme u nás vedeli viacerí, čo sme aj prezentovali na akciách na ktorých sme boli v decembri, prečo?
My ako organizátor CV, OZ Trenčin, myslím, že to bol rok 2019, kedy sa robila výstava, kde boli myslím všetci spokojný, či predajcovia, chovatelia, stánkari, a boli k dispozícií 3. haly výstaviska, no okrem nás usporiadateľov.
Prečo? nezarobili sme nič, skratka výsledok nula. Vtedy sme povedali, že nikdy viac, 4.dni na výstavisku pracovalo cca 20-25. ľudí. Zostal iba dobrý pocit. Po nás organizovalo ešte OZ Poprad, tiež v Tn potom nastalo cividové obdobie, a 21. nebolo nič., 22. tiež nič, Až v roku 2023 sa mala konať CV, nik sa nehlásil na organizovanie, tak sa rozhodlo Prezídium, že ju zorganizuje samo, tiež v Tn.
No a tu sa to pokazilo, na poslednú chvíľu, noví majitelia výstaviska Expo Center v TN , výstavu zrušili a podarilo sa vybaviť výstavisko v Nitre, síce tiež za skromnejších podmienok, ale konalo sa.
Mesto Trenčín na poslednú chvílu stoplo predaj výstaviska, ale majitelia ho nechceli, tak vznikol terajší stav a síce: Vystavisko disponuje už len 1. halou, áno dvojposchodovou, ostatné sa na veľa rokov prenajali súkromným firmám , kde sa otvárajú výrobné haly.
Takže toto bola zrejme posledná CV v TN, kedže sme sa presvedčili, že pre naše potreby je to nepostačujúce.
Sám som zvedavý kto sa podujme organizovať ďaľšiu CV, pôjde to už len zrejme v Nitre, ale za akú cenu???
Peter Turek (08.01.2024, 19:23)
Vďaka za vase vysvetlenie.Napísal som k tomu príspevok,bol však zablokovaný.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené